
Flerkorns-softkernerugbrød
Smagfuldt, karakteristisk og saftigt fuldkorns softekernerugbrød fyldt med frø og kerner - et fuldkornsmærket rugbrød til hele familien. Giver 20 små rugbrød eller 12 store rugbrød.Opskriften er udviklet til food service og storkøkkener af Valsemøllen og lever op til Fuldkornslogoet.

Ingredienser
- 12.500 g Fuldkorn Softkernerugbrød 100/0 NaturAks
- 120 g gær (60 g tørgær)
- 9500 g Vand
- Dejvægt i alt22.120 g
Sådan gør du
Dejtemperatur
- 28-30°C.
Æltetid
- 20 min. Langsomt.
Liggetid
- Ingen - Vejes direkte i formen.
Dejvægt
- 1.100 g/1.800 g
Form
- Lille rugbrød: 1,8 L rugbrødsform (1.100 g). Stort rugbrød: 3 L rugbrødsform (1.800 g).
Dekoration
- 12 g Sesamfrø.
Hævetid
- 50 min. til formens kant.
- Bagetemperatur (vejl.)
- Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp.
Bagetid (vejl.)
- 50-60 min. (Kernetemperatur på min. 94°C).