
Spejlæg- og svampemad
Stegte svampe, spinat og så et perfekt spejlæg ovenpå, denne mad er hurtig og lækker at sammensætte - selvfølgelig ovenpå et godt stykke fuldkornsrugbrød! Opskriften lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
- 2 stk fuldkornslogomærket rugbrød
- 2 æg
- 200 gram svampe, fx. portobello, champignon eller kantareller
- 200 gram babyspinat
- Lidt olie til panden
- Lidt salt og peber
Sådan gør du
- Snit svampene og steg dem på panden i en smule olie, til de bliver gyldne.
- Læg svampene til side og blancher babyspinat (tilsæt evt. et par spsk. vand) til det krøller en smule sammen – ikke for længe.
- Steg æggene på panden til sidst og drys med en smule salt og peber.
- Babyspinat og svampe lægges på fuldkornsrugbrødet og toppes til sidst med spejlæg.