Spejlægmad

Spejlæg- og svampemad

Samlet tid 20 minutter
Frokost, Smørrebrød
Køkken Dansk
2 stk
Stegte svampe, spinat og så et perfekt spejlæg ovenpå, denne mad er hurtig og lækker at sammensætte - selvfølgelig ovenpå et godt stykke fuldkornsrugbrød! Opskriften lever op til fuldkornslogoet.
2

Ingredienser 

  • 2 stk fuldkornslogomærket rugbrød
  • 2 æg
  • 200 gram svampe, fx. portobello, champignon eller kantareller
  • 200 gram babyspinat
  • Lidt olie til panden
  • Lidt salt og peber

Sådan gør du 

  • Snit svampene og steg dem på panden i en smule olie, til de bliver gyldne.
  • Læg svampene til side og blancher babyspinat (tilsæt evt. et par spsk. vand) til det krøller en smule sammen – ikke for længe.
  • Steg æggene på panden til sidst og drys med en smule salt og peber.
  • Babyspinat og svampe lægges på fuldkornsrugbrødet og toppes til sidst med spejlæg.