Grøn toast med gedeost

 

Grøn toast med gedeost

Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 2 stk
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet.
Nogen gange når frokosten skal gå stærkt, så kan en toast være en god løsning. Denne toast har fået et twist med grønkål, soltørrede tomater og gedeost. Den perfekte sprøde haps.
Toast med soltørrede tomat og spinat

Ingredienser

  • 4 sk fuldkornslogomærket toastbrød
  • 1 dl hakket frisk grønkål (el. spinat)
  • 4 sk gedeost
  • 1 spsk pesto (persille eller basilikum)
  • 6 stk soltørrede tomater cherrytomater

Sådan gør du

  • Grønkålen skylles og hakkes.
  • På to af toastskiverne fordeles den hakkede grønkål og gedeosten.
  • På de to andre skiver toastbrød smøres med pesto, hvorefter de to toast samles.
  • Varm toasteren op og læg dem ind. Rist efter ønske. Velbekomme